Afbeelding
pixabay

Kerst Vogelbeurs bij Vogelvriend

Actueel 183 keer gelezen

Vogelvereniging De Vogelvriend uit Hellevoetsluis organiseert zaterdag 22 december weer een groots opgezette vogelbeurs in kerstsfeer.

Deze beurs wordt gehouden in het clubhuis van de vereniging gelegen aan het Schelpenpad no.8 te Hellevoetsluis. De beurs is geopend van 14.00 uur tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Op deze beurs zijn altijd volop vogels aanwezig zoals parkieten, tropen in alle kleuren en kanaries. 

Tevens zijn er verschillende handelaren aanwezig. Wilt u zelf vogels verkopen? De handelaren kopen ze graag! Ook wordt er alles op het gebied van de vogelsport verkocht zoals: zaad, opfokvoer, medicijnen,meelwormen; te veel om op te noemen.

Op het gebied van papegaaien of parkieten zijn er deskundigen aanwezig. Op deze beurs zijn ook alle attributen te koop die bij de kweek nodig zijn zoals: broedhokjes in alle maten voor verschillende vogels ,nestmaterialen, drinkbekers enz. Op deze beurs worden vogels te koop worden aangeboden door leden en handelaren. Ook niet leden kunnen hier vogels kopen en verkopen. Tevens kan van gedachten gewisseld worden met kwekers en liefhebbers .

Op deze vogelbeurs vindt u ook gebruikte kooien voor in de huiskamer voor zowel grote als kleine vogels ! Heeft u nog een vogelkooi over dan knapt de vereniging deze op en verkoopt ze weer; zo steunt u de vereniging.

Bent u nog geen lid, vraag dan naar een gratis info pakket! Wilt u een gokje wagen? Het 21-spel, met prachtige prijzen, is aanwezig. Het Schelpenpad vindt naast v.v. Vlotbrug en tennisvereniging De Kooistee. Voor meer informatie: Bas Weeda , tel: 0181-452324 of www.de-vogelvriend-hellevoetsluis.com

Uit de krant