Het doelgroepenvervoer zal een vertrouwde vorm van dienstverlening blijven
Het doelgroepenvervoer zal een vertrouwde vorm van dienstverlening blijven Foto: john de pater

VP Flex Vervoer is klaar voor het doelgroepenvervoer

Actueel 494 keer gelezen

Regio - Alles is gereed voor de nieuwe vervoerders van het doelgroepen vervoer. De wagens zijn herkenbaar bestickerd en de gebruikers van het doelgroepenvervoer geïnformeerd.

De taxibedrijven Nijholt en Overgaauw zijn er klaar voor om vanaf 1 januari het doelgroepenvervoer op Voorne-Putten onder de vlag van De Vier Gewesten de ritten voor de inwoners van Voorne-Putten te gaan verzorgen.

Samen met medewerkers van beide taxibedrijven en vertegenwoordigers van DVG, hebben de vier wethouders van de eilandgemeenten donderdagochtend de bussen bekeken. Bovendien hebben zij het nieuwe logo van VP Flex Vervoer, zoals het doelgroepenvervoer op Voorne-Putten gaat heten, op de bussen goedgekeurd.

Meeste voorwaarden gehandhaafd
Veel van de voorwaarden van het doelgroepenvervoer blijven gehandhaafd. Een verandering is dat het doelgroepenvervoer, naast het vervoer van inwoners met een Wmo-indicatie, nu ook het vervoer van leerlingen van speciale onderwijsvoorzieningen omvat. Met een looptijd van vijf jaar voor de nieuwe vervoerder zal VP Flex Vervoer voor de inwoners van de vier gemeenten op Voorne-Putten zichtbaar zijn en een vertrouwde vorm van dienstverlening blijven. Via de website www.vpflexvervoer.nl kunnen gebruikers makkelijk hun rit boeken.

Uit de krant