Ga lekker aan de slag en maak iets moois met je potloden of stiften!
Ga lekker aan de slag en maak iets moois met je potloden of stiften! Foto: stock

Maak jij de mooiste kersttekening?

Actueel 611 keer gelezen

Vind jij tekenen en kleuren ook zo leuk doe dan mee met de tekenwedstrijd van weekblad Groot Hellevoet!

Ben je tussen de 4 en 12 jaar dan kun je jouw mooiste tekening insturen naar de redactie van Groot Hellevoet. Wij hopen natuurlijk op hele mooie en creatieve kersttekeningen van kerstbomen met kleurige kerstballen, vrolijke rendieren, twinkelende kerststerren en mooie kerstcadeau's.

Ga lekker aan de slag met je potloden of stiften! Wij zijn heel benieuwd naar jouw meesterwerkje. En wie weet maak je kans op een van de leuke prijzen die wij weggeven. Er zijn twee leeftijdcategorieën voor deze tekenwedstrijd waar een winnaar uit wordt getrokken. Alle kinderen uit Hellevoetsluis in de leeftijdscategorieën 4 tot en met 7 jaar, en van 8 tot met 12 jaar kunnen een tekening insturen.

Hoe kun je jouw tekening insturen?
Je kunt je tekening inleveren kan tot en met vrijdag 21 december bij het kantoor van Groot Hellevoet aan de Christiaan Huygensweg 9. Wil je je tekening liever zelf houden, maar toch graag meedoen aan de wedstrijd. Dat is natuurlijk ook geen probleem, maak gewoon een foto van jouw tekening en mail die naar redactie@groothellevoet.nl. Vergeet niet je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden. Als je gewonnen hebt dan krijg je persoonlijk bericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant