Afbeelding
foto: stock

Doe jij zaterdag 15 december ook mee met de SantaRun?

Actueel 552 keer gelezen

Hellevoetsluis – Op zaterdag 15 december organiseert Rotary Club Hellevoetsluis een heuse Santa Run; een 'fun run' waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. De Santa Run is in 2008 begonnen als evenement van Rotary Club Gorinchem, waarna dit voorbeeld door vele Rotary Clubs in het hele land werd gevolgd.

In de Vesting van Hellevoetsluis is er naast een Santa Run ook een lichtjesavond en een lampionnenoptocht. Een leuke manier om de kerstsfeer alvast te proeven!De opbrengst van de Santa Run is 100% bestemd voor De Rotary Hellevoetsluis Wensboom'. De wensboom is een boom die speciaal is gemaakt voor Rotary Hellevoetsluis, waarbij inwoners van Hellevoetsluis wensen kunnen indienen en Rotary Hellevoetsluis zoveel mogelijk wensen gaat vervullen. Een mooi initiatief!

Aanmelden voor de Santarun kost u slechts €10,- en kan via hellevoetsluis.rotarysantarun.nl. Bij uw aanmelding zit een kerstman/vrouwpak met een verlichte kerstmuts inbegrepen.

Aanmelden voor de kinderlampionoptocht kan op de avond zelf bij de Rotary kraam voor het gemeentehuis. Kinderen krijgen een gratis lampion met lampje en een verlichte kerstmuts. Uiteraard loopt de kerstman met de kinderen mee!

Het volledige programma:

18.30 uur: inloop
18.45 uur: kinder lampionnenoptocht
19.00 uur: warming-up Santarun
20.00 uur: ontsteken kerstboom

Meer informatie over de Rotary Hellevoetsluis? Kijk dan op en www.rotaryhellevoetsluis.nl of via FB Rotary Hellevoetsluis. Ook kan een mail worden verzonden naar: info@rotaryhellevoetsluis.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant