Afbeelding

Hellevoetse Annaleah Melsted scoort hoog

Actueel 2.355 keer gelezen

Tijdens de Mister en Miss Universe verkiezingen in Hamburg werd de Hellevoetse Annaleah Melsted zesde uit een veld van tientallen deelnemers uit landen over de hele wereld.

In Nederland was ze al beroemd. Een jaar geleden begon ze met het behalen van eerste plaatsen in Nederland. Ze sloeg een niveau over en werd ook daar eerste plus de overall gewonnen (beste van alle figure klasses). Annaleah: 'Ik won hier ook het zwaard (beste van alle klasses). 2 weken later stond ik op de grandprix (a-niveau = top van nederland), en werd ik 5e'. Hierna schreef ze zich in voor de Enercup 2018, een wedstrijd die valt onder de vlag van de NAC. Hier werd ze in de A-klasse eerste en wist zo een ticket te verwerven om met de bond mee te gaan naar Hamburg om mee te doen met de Mr. & Miss Universe. In dit internationale veld (van België tot de Filipijnen) met tientallen deelnemers die samen de wereldtop op het gebied van bodybuilding vormen behaalde ze de zesde plaats.

De van oorsprong Scandinavische Annaleah studeerde aan de Rotterdamse Hogeschool en was onder andere jongerenwerker bij Maasdelta. De 26 jarige Hellevoetse hoort in haar sport bij de absolute wereldtop. Een sportvrouw waar Hellevoetsluis trots op mag zijn..

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant