Afbeelding

Helius nu rode lantaarndrager in tweede divisie D

Actueel 444 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handballers van Helius hebben de eerste cruciale wedstrijd uit een serie van drie met 26-31 (11-16) verloren van Snelwiek. Daarmee dragen de Rotterdammers de rode lantaarn in de tweede divisie D over aan de Hellevoeters. De druk op de ploeg van coach John Geul wordt groot nu de volgende wedstrijden voor lijfsbehoud tegen Delta Sport (zondag in Vlissingen) en WPK/Westlandia thuis gewonnen moeten worden.

'We staan er nu gewoon slecht voor', erkende de immer positieve coach van Helius de nu wel benarde positie op de ranglijst. 'We zullen onze ruggen moeten rechten, kunnen ons geen puntenverlies meer veroorloven.' John Geul was niet te spreken over de instelling van zijn manschappen tegen Snelwiek, dat wel voor zijn laatste kans vocht. 'We speelden de slechtste wedstrijd van het seizoen, hebben op alle fronten gefaald. We hebben in de week vooraf aan de wedstrijd heel goed getraind, maar in de wedstrijd heb ik geen greintje van de beleving terug gezien. Zo heb ik niets terug gezien van de gemaakte afspraken en daarin ben ik teleurgesteld.' Taco van der Kooij bleek een uitzondering, want alle vijf geloste schoten troffen doel. 'Het gemiddelde van het schotpercentage lag op veertig procent, duidelijk te weinig.'

Helius: Laurens Luyendijk (Martijn Luyendijk); Yorick Geul (2 keer), Tijmen Bestebreurtje (5 keer), Bas van den Heuvel (1 keer), Joost Brouwer (3 keer), Nick Hovenkamp (3 keer), Rijnoud Bestebreurtje (1 keer). Jeremy Bekker (2 keer), Tom Hovenkamp (4 keer), Taco van der Kooij (5 keer).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant