Met uw hulp kan er weer een fantastisch evenement worden georganiseerd
Met uw hulp kan er weer een fantastisch evenement worden georganiseerd

Lever uw statiegeldbon in voor Parkinsonpatiënten

Actueel 363 keer gelezen

Hellevoetsluis - Parkinson Hellevoetsluis, verbonden aan het landelijke Parkinsonnet, is altijd in beweging. En om Parkinsonpatiënten in beweging te houden worden er evenementen georganiseerd. Hier is geld voor nodig.

Zo is er 6 jaar geleden een idee ontstaan om te gaan zeilen met Parkinsonpatiënten op het Haringvliet. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement. Deze speciale zeildag voor mensen met Parkinson en hun partner/mantelzorger wordt door Jan Machielse samen met vrijwilligers georganiseerd. Jan kampt zelf al jaren met de ziekte Parkinson en weet dat een uitje als deze ontzettend belangrijk is voor patiënten. Met uw steun kan mei 2019 opnieuw een fantastisch verzorgde zeildag voor ruim 40 Parkinsonpatiënten en hun partners/verzorgers uit Hellevoetsluis en omgeving worden georganiseerd. De actie loopt van 1 t/m 31 december in Albert Heijn aan het Evertsenplein. Bij de flesseninname staat een zuil waar u uw statiegeldbonnetje kunt doneren. Het bedrag van alle ingeleverde bonnetjes wordt aan het eind december overhandigd aan Parkinson In Beweging.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met de Parkinson Beweeggroep Anke 0181-318243 (fysio Hellevoet) of Christine 0181-284679 (fysiotherapie de Eik).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant