't Capproen delft ook onderspit in tweede wedstrijd

Actueel 442 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen is de zaalkorfbalcompetitie met twee nederlagen slecht gestart.

De Hellevoeters verloren in de zware vierde klasse J na Gemini in sporthal De Eendraght met 6-13 (2-8) van het Rotterdamse Thor.

'We zitten in een heel zware poule, maar Thor was een tegenstander waarvan we eigenlijk hadden moeten winnen', stelde de zwaar teleurgestelde coach Roy Vermaat. 'We zijn in tegenstelling tot vorige week te slap begonnen. We scoorden pas in de veertiende minuut het eerste doelpunt en kwamen vervolgens terug tot 2-3. Daarna lieten we ons meeslepen in het agressieve spel van de tegenstander, ageerden teveel op de scheidsrechter. We liepen tegen onszelf te ballen, waren het schot totaal kwijt en misten ook nog eens twee strafworpen. Thor profiteerde en liep door naar 2-8. Ik heb tijdens de rust gezegd ons eigen spelletje te gaan spelen. We scoorden toen wel mee, maar we kwamen niet dichterbij. We zullen beter moeten trainen en ons tijdens de wedstrijd moeten focussen.' Lichtpuntje bij 't Capproen was de terugkeer van Simone Stolk. 't Capproen speelt zaterdag in de Olympiahal in Spijkenisse de derby tegen Olympia.

't Capproen: Dafne Poldervaart (1 keer, 40. Simone Stolk), Sanne Hogendoorn (1 keer), Freek Sjouw (1 keer), Kevin Kremer (1 keer); Color van der Perk, Brittany de Kruif (2 keer), Jeroen Hogendoorn (50. Nik Stolk), Michael Hartensveld (40. Nik Stolk).