Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Hellevoetsluis weet duel met CWO naar de hand te zetten

Actueel 421 keer gelezen

Hellevoetsluis is zaterdag op het ING Sportpark winnaar geworden van het duel met CWO. De ploeg van Edwin de Koning won het duel met 2-1 van de Vlaardingers.

Het was Tom Sleeuwenhoek die voor de openingstreffer zorgde, maar de ploeg van Rafael Andrade, die vorig jaar nog onder contract stond bij OHVV, wist toch nog langszij te komen. Voor de Schiedamse oefenmeester werd zijn oud-speler Jarno Huijsman een nachtmerrie, hij zorgde voor de winnende treffer van Hellevoetsluis. 'Sorry trainer", sprak Huijsman na afloop.

Prima zege
'Ik vond dat wij heel erg goed waren voor rust. Dan moet ik ook zeggen dat CWO heel erg slecht was. We kregen nog volop kansen. Wij wachtte voor rust op de tweede, die kwam niet, maar zei scoren de gelijkmaker. Zij kwamen voor een punt en wij gingen voor de winst die invaller Huijsman dan nog scoort tegen zijn oude trainer. We hebben niets aan een punt, dus het was erop of eronder. We hadden het echter veel eerder op slot moeten gooien. Na de 2-1 zijn er ook nog twee treffers afgekeurd, dus we winnen terecht', gaf Edwin de Koning na de zege aan. Bij de Hellevoeters stond doelman Daniël Ribaric na een lange blessure weer onder de lat. Hij raakte in het tweede duel geblesseerd. Hellevoetsluis staat na de zege op de vijfde plaats op de ranglijst.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant