[Shoppen op de Rijksstraatweg] Fair van De Lichte Wereld bij De Blijde Handjes! | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Foto Wil van Balen
Shoppen op de Rijksstraatweg

Fair van De Lichte Wereld bij De Blijde Handjes!

  •   347 keer gelezen   Actueel

Op zaterdag 24 november organiseert Samantha Harteveld van De BoeddhaBoom weer een Fair bij De Blijde Handjes, onder de naam De Lichte Wereld. Deze naam kun je in de toekomst vaker gaan tegenkomen, wanneer er meer van dit soort evenementen worden georganiseerd. 

Het wordt weer een lichte, vrolijke dag voor spirituele ervaringen, waarop je kunt snuffelen tussen mooie materialen-met-een-verhaal, mensen kunt ontmoeten en een kaartje kunt laten leggen. Je vindt hier onder andere Coen met een flinke mineralenkraam, Anneke Schrier van Mooi uit Bali met haar nieuwe collectie kleding, knuffels en Frangipaniproducten, Magda en Marinus met muziek en kunst, Stefan vind je in de een heksenhoek. De BoeddhaBoom is de collectie godinnensieraden en -materialen aan het uitbreiden, voor het eerst te zien op deze beurs. En natuurlijk neemt Sam wierook, mooie sieraden, beelden en geluksbrengers mee.

Je kunt kennis maken met Acces Bars van Aglaia van INrGY, met Yvonne Reijnen van Yanara Coaching over HSP praten en Gerda Nieuwpoort ontmoeten, een klassiek geschoolde homeopaat. Miranda Riet legt (Janosh)kaarten voor je. In de sessieruimte kun je een engelensessie doen met Marja de Vries-Lamens, over Reiki of aromatherapie praten met Debbie, het coaching aanbod van Sandra de Jager ontdekken, of een waxtekening laten maken en verklaren door Rita Prins.

En als je moe wordt van al het rondlopen en ontdekken dan kun je je laten masseren door Rouscha Witte van Studio Puur, of iets lekker eten of drinken, gemaakt door de jongeren van de Blijde Handjes.

De Blijde Handjes is een dagbesteding voor jongeren met een beperking, in een fijne, lichte ruimte. De jongere maken (seizoens)artikelen om te verkopen in hun winkeltje, en zorgen voor lekkere hapjes en drankjes. Aanrader is de appeltaart!

Je vindt de Blijde Handjes op de Sportlaan 11, in Hellevoetsluis. Dit is tegenover het zwembad/de sporthal 'De Eendraght', en naast Scapino. De Fair is geopend van 10.00-17.00. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het zwembad en langs de straat. Je bent van harte welkom!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>