Sportieve peutertjes klimmen en klauteren graag bij juf Joke
Sportieve peutertjes klimmen en klauteren graag bij juf Joke Foto: Wil van Balen

25 jaar en 747 peuters gymen bij juf Joke

Actueel 1.631 keer gelezen

Hellevoetsluis - Juf Joke Groenendaal geeft al 25 jaar peutergym in Nieuwenhoorn. Dit vierde ze afgelopen week in de les.

Om deze mijlpaal te vieren was Juf Joke verkleed als prinses en had ze clown Kwep uitgenodigd om een optreden te geven.

"747 kinderen. Vanaf '93 tot nu," vertelt juf Joke "het is nog steeds leuk, ook na 25 jaar." De ouders zijn ook erg blij met juf Joke. Mariska komt al zeven jaar met de peutergym vandaag is ze met haar zoontje Robin 3 jaar. "Ze is lekker met kinderen bezig en staat klaar voor een praatje met de ouders. Robin vindt het ook helemaal leuk, hij is altijd blij als we naar juf Joke gaan."
Na de lessen krijgen de kinderen een ballondier van clown Kwep en nog een goodiebag. Stichting Jep! heeft ook nog een leuk cadeautje voor juf Joke. Als dank voor al die lessen ontvangt ze een cheque om nieuwe spulletjes van te kopen voor de peutergym. En dat kan zij goed gebruiken om weer nieuwe sportieve activiteiten te ontwikkelen voor 'haar' peuters.

"Wat me nog wel leuk lijkt is dat een kindje dat mee heeft gedaan in '93 nu met zijn of haar eigen kindje mee komen doen," zegt Joke "Dat zou ik zo graag mee willen maken." Of dat zo is dat zal de toekomst uitwijzen. Misschien dat er iemand na het zien van dit bericht zijn of haar kindje gaat opgeven voor een leuke gymles bij juf Joke.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant