[Advertorial] Chiropractie Hellevoetsluis houdt Myovision Scandag | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Advertorial

Chiropractie Hellevoetsluis houdt Myovision Scandag

  •   248 keer gelezen   Actueel

Chiropractie is een beroep in de gezondheidszorg dat zich bezig houdt met diagnose, behandeling en preventie van mechanische stoornissen aan het bewegingsapparaat en de effecten hiervan op het functioneren van het zenuwstelsel en de algemene gezondheid.

Klachten aan de rug, nek en het bekken zijn veel voorkomende lichamelijke belemmeringen die door middel van chiropractie verholpen kunnen worden. Ook klachten als hoofdpijn of het tintelen van een arm of vingers door een blokkade van een van de wervels kan verholpen worden door chiropractie.

Myovision Scandag
Op woensdag 21 november houdt Chiropractie Hellevoetsluis een myovision scandag; maar wat is nu een myovision sEMGscan? sEMG betekent letterlijk Surface Electromyography. Een MyoVision sEMG is een apparaat dat de hoeveelheid elektrische energie meet die vrijkomt als uw spieren samentrekken. Kortom een sEMG meet uw spierspanning en MyoVision is de producent van het apparaat.

Om de test uit te voeren plaatst men een aantal kleine elektroden op uw huid, zo geeft een sEMG een plaatje van uw spierspanning. De kleuren op dat plaatje geven uw spierspanning aan. Groen is normaal, roze/paars is enigszins verhoogd, rood geeft een forse verhoging van de spierspanning aan. Geel duidt op een abnormaal lage spanning, ofwel vermoeide spieren. De pijlen duiden een eventuele onbalans aan.

Wervelkolom uit balans
Als de wervelkolom uit balans is, reageren de spieren door zich in te spannen. Een abnormale spierspanning kan dus betekenen dat er iets niet in orde is met de wervelkolom. En dat kan weer een negatieve invloed hebben op de werking van de spieren en eventueel uw bloedvaten. Dit geldt ook voor onregelmatigheden in uw bloedsomloop. Als er afwijkingen zijn in de ruggegraat (subluxaties), dan proberen de spieren dit te compenseren en dit zorgt voor vermoeide, te actieve spieren. Subluxaties veroorzaken niet alleen pijn en ongemak, maar belangrijker, zij verminderen het vermogen van het lichaam om een optimale gezondheid te onderhouden, omdat het zenuwstelsel belemmerd wordt om goed te kunnen functioneren. De MyoVision scan is één van die manieren waarop uw chiropractor subluxaties kan opsporen. Chiropractoren zijn getraind in het corrigeren van subluxaties en dit helpt u niet alleen om pijnvrij te worden, maar ook gezonder. Tevens geeft de MyoVision sEMG scan een duidelijk beeld over het effect van de behandeling.

Hernia in de onderrug; niets leek te helpen
Sasha Blaskovich, D.C. is de eigenaar van Chiropractie Hellevoetsluis. En veel mensen zijn in het verleden door hem behandeld. Sasha en zijn gezin wonen al weer een aantal jaren in Canada waar hij zich gespecialiseerd heeft in Whiplash. Christopher Ries, D.C. is sinds 2016 chiropractor in de praktijk in Hellevoetsluis. Christopher is geboren en getogen in Amerika. Hij kwam voor het eerst in aanraking met chiropractie als 18-jarige jongeman. Hij werkte voor zijn vaders bouwbedrijf en tijdens een zomervakantie belastte hij zijn rug zodanig dat hij verschillende blessures opliep. Door onder andere een hernia in de onderrug was hij genoodzaakt om te stoppen met werken en studeren. In deze periode is hij vaak teleurgesteld door de medische wereld. Niets leek te helpen. Diverse pijnstillers en het volgen van therapieën loste de oorzaak van het probleem niet op. Tot zijn tante hem op een dag vertelde over de praktijk van Dr. Bykowksi, die successen boekte bij vergelijkbare klachten.

Het lichaam kan zichzelf herstellen
De mogelijkheid van het lichaam om zelf te herstellen sprak hem aan. Binnen enkele weken na de eerste behandeling voelde hij zich al stukken beter en ging zelfs weer aan het werk. "Mijn ervaringen met teleurstellingen in de medische wereld hebben mij in een nieuwe richting geleid", aldus Ries. Zo veranderde hij zijn beroepskeuze van architect in chiropractor. "Mijn wens is om mensen te helpen die geen andere oplossing te horen krijgen dan het nemen van pijnstillers of het ondergaan van een operatie."

Christopher heeft veel ervaring als chiropractor en ondernemer. Hij is dinsdagmiddag en -avond, woensdagochtend en donderdagochtend werkzaam in Hellevoetsluis.

Chiropractie Hellevoetsluis,
Muiderslotpad 3 te Hellevoetsluis
0181-337929 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>