Meester Oliebollenbakker John
Meester Oliebollenbakker John Foto: Leo Blok

Winterfair aan de Korteweg in Nieuwenhoorn

Actueel 1.497 keer gelezen

Aanstaande zaterdag kunt u aan de Korteweg weer naar een van de leukste activiteiten van het jaar: de 'Winterfair'.

In de dwaaltuin van Mylène van den Berg wordt er al vroeg begonnen en is het bovendien altijd erg gezellig. Voor liefhebbers van kunst, brocante en bijzondere vondsten is deze jaarlijkse fair een druk bezocht ontmoetingspunt geworden dat elke keer nieuwe verrassingen biedt.

Maar ook de liefhebbers van lekker eten komen ruim aan hun trekken. Er zijn traditioneel gebakken oliebollen van John Bakker, die zijn achternaam eer aandoet. In Jamilla's snackcorner zijn er zoete en hartige heerlijkheden, zoals broodjes worst (mogelijk zelfs met zuurkool en/.of mosterd) verse erwtensoep en ambachtelijke koek en ook de verse koffie, chocolademelk en thee ontbreken niet.

Wat kunt u zoal verwachten? Een bonte rij standhouders met keramiek, kleding, curiosa en streekproducten en een hele dag plezier tussen de stands. U vindt de Winterfair aan de Korteweg 22. Met de cadeaumaand december in het vooruitzicht is dit een ideale gelegenheid om een bijzonder en prettig geprijsd cadeautje uit te zoeken zodat uw geschenk een echte verrassing zal zijn Nu nog een mooie droge dag of zoals de Engelsen zeggen 'A Fair Day'...

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant