Afbeelding

Strooiwagens rijden proefrondes in Hellevoetsluis

Actueel 392 keer gelezen

Nu de dagen weer korter en de nachten weer kouder worden, bereidt gemeente Hellevoetsluis zich samen met de aannemer voor gladheidsbestrijding (ASH Services/ Vibor) weer voor op de winterse omstandigheden.

Op donderdag 1 november 2018 gingen de strooivoertuigen (zonder strooizout!) overdag de weg op om alvast de strooiroutes te verkennen in Hellevoetsluis. 

Vlootschouw
Met deze zogenaamde 'Vlootschouw' worden eventuele obstakels al bij de chauffeurs bekend. Ook werd gemeten hoeveel tijd het rijden van de routes kost. Op het moment dat het winterse weer kan gaan zorgen voor gladheid, hebben de chauffeurs al enige routine opgedaan. De vlootschouw is goed verlopen.

In actie bij gladheid
Vanaf nu staan de gladheidscoördinatoren van de gemeente Hellevoetsluis en de medewerkers van de aannemer weer klaar om bij gladheid in actie te komen.

Straten en fietspaden
Wilt u meer weten over de gladheidsbestrijding in de gemeente Hellevoetsluis? Wilt u weten welke straten en fietspaden er gestrooid worden? Kijk dan op www.hellevoetsluis.nl en gebruik de zoekterm 'gladheid' zo krijgt u makkelijk overzicht van de routes die worden gereden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant