Theo van Kralingen

Zevenklapper voor Vlotbrug tegen prima spelend OFB

Actueel 403 keer gelezen

FC Vlotbrug heeft zaterdag een prima gooi gedaan naar de eerste periode in de vierde klasse. De ploeg van Tom Larssen kreeg OFB op bezoek, dat zich een waardig tegenstander toonde. Toch bleek het verschil op de ranglijst, de Hellevoeters wisten met 7-2 te zegevieren.

Na een achterstand via Jon ten Hove was het Clint van der Veerdonk die de gelijkmaker aantekende en kort voor rust was het Gijs Vermeer met de voorsprong van FC Vlotbrug. Na de thee waren het opnieuw Clint van de Veerdonk (2x), Oussama Nahri (2x) en Jordy Braber die de stand wisten uit te bouwen.

Verrassend goed
'Ik vond OFB echt verrassend goed vandaag. Ze hadden voordat er werd gescoord vier kansen, en daarin heeft Nino Noordijk ons echt in de wedstrijd gehouden. Dan kom je natuurlijk kort voor rust op voorpsprong en dan gaat het daarna wat gemakkelijker', aldus trainer Tom Larssen. Zaterdag wacht het restant van de ontmoeting met Melissant. 'Die moeten we winnen om de periodetitel te pakken', meent de coach. De ploegen staan echter nog gelijk. Er dient alleen de tweede helft te worden gespeeld.