Afbeelding
Foto: Helvoets Dameskoor

Jaarconcert Helvoets Dameskoor

Actueel 616 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op 18 november geeft het Helvoets Dameskoor haar jaarlijks concert in de kerk van Nieuwenhoorn. 

Het koor brengt u een afwisselend repertoire van klassiek tot musical. Ook uit de film As it is in Heaven zullen twee prachtige werken worden gezongen.  Als solist zal sopraan Marloes Buitendijk-Campo optreden. Op dit moment zingt Marloes in zowel het grootkoor als het kamerkoor van Toonkunst Rotterdam. Daarnaast treedt zij regelmatig op met het door haar zelf opgerichte Campo kwartet. Eén van de hoogtepunten was een optreden tijdens het Vaasa koren festival in Finland.

Marloes  zingt voor de pauze een aantal klassieke liederen en na de pauze een aantal publiekslievelingen uit het musical repertoire. Samen met Marco Oudshoorn, naast de dirigent ook oprichter en muzikaal leider van Be Vocal, zingt zij een duet uit de Phantom of the Opera. De begeleiding van deze middag is in de vertrouwde en virtuose handen van pianist Marcel van Gameren.

De middag begint om 14.30 uur. Toegang inclusief consumptie: 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen (tot 12 jaar) Voor meer informatie en het bestellen van kaarten kunt u bellen naar het secretariaat: 0643265999 of via de Facebookpagina van het Helvoets Dameskoor. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa voorafgaand aan het concert. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant