De dames maken zich nu al op voor het volgende seizoen
De dames maken zich nu al op voor het volgende seizoen Foto: HSVAthelics

Softbaldames Hellevoet Athletics zin in volgend jaar!

Actueel 725 keer gelezen

De softbaldames van de Hellevoet Athletics (honk- en softbalvereniging) hebben nog maar net het seizoen achter de rug of ze zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Het enthousiasme straalt van de dames af.

Het team van dames 1 heeft in 2018 slechts twee wedstrijden verloren. Net geen kampioen maar een zeer welverdiende 2e plek in de competitie. Dames 2 heeft als doel gehad om vooral veel wedstrijdervaring op te doen en zichzelf verder te ontwikkelen. Zij zijn enorm gegroeid in hun spel en het doel is dan ook zeker behaald. Wat de dames vooral kenmerkt is dat zij enorm gedreven zijn en veel plezier hebben in het beoefenen van hun sport. Maar ook rondom de trainingen en wedstrijden staat gezelligheid en saamhorigheid centraal. Het is een enthousiast team dat het damessoftbal in Hellevoetsluis en omstreken goed op de kaart weet te zetten.

De dames zijn voor het nieuwe seizoen nog op zoek naar enthousiaste meiden en dames die het leuk vinden om softbal te (leren) spelen. Dus lijkt het je leuk om eens een kijkje te komen nemen of eens een training mee te doen? Schroom niet en stuur een mailtje naar info@hsvathletics.nl. Je kunt ook een persoonlijk berichtje via de Facebookpagina van Hellevoet Athletics sturen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant