BOB in de Sportkantine
BOB in de Sportkantine Foto: Wil van Balen

Peter Schop geeft het startsein voor BOB campagne: BOB in de Sportkantine

Actueel 287 keer gelezen

Zaterdag 13 oktober werd in de rust tijdens een wedstrijd bij v.v.Nieuwenhoorn door wethouder Schop het startsein gegeven voor BOB in de Sportkantine.

"Helaas lezen we regelmatig over slachtoffers in het verkeer waarbij alcohol in het spel is, al dan niet met dodelijke afloop", vertelt wethouder Schop. "De effecten van 1 glas alcohol zijn al niet mis, het reactievermogen neemt af. En je neemt al snel een tweede." In de kantine van de voetbalvereniging zijn spandoeken en vlaggen te zien om leden en bezoekers te herinneren aan hun verantwoordelijkheid om niet beschonken achter het stuur te kruipen." Verantwoord alcoholgebruik is een topic waar het bestuur van v.v. Nieuwenhoorn dan ook 100% achter staat. "Het is goed te zien dat deze club zijn rol in deze serieus neemt."

"Ik hoop dat andere verenigingen in Hellevoetsluis die nog niet aan de campagne 'Bob in de sportkantine' meedoen dat nu wel zullen doen." De campagne BOB in de Sportkantine is een onderdeel van de 'maak van de nul een punt campagne' en is erop gericht te voorkomen, dat sporters en supporters na kantinebezoek achter het stuur kruipen nadat zij alcohol hebben gedronken.

Het BOB campagneteam zorgde ervoor dat er weer aandacht op deze belangrijke campagne werd gevestigd en natuurlijk werden er BOB sleutelhangers uitgereikt!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant