Afbeelding
Uw Lokale Ondernemer

MC-Data B.V.

Actueel 2.008 keer gelezen

Bij MC-Data horen transparantie en techniek bij elkaar

Hellevoetsluis - Met de overname van DTA Telecom in april heeft MC-Data aan de Pascalweg haar slagkracht flink vergroot. Naast de vertrouwde ICT-diensten kunt u bij Marco van den Bosch en zijn mensen ook terecht voor vaste en mobiele telefonie, Voice over IP en andere IP-gerelateerde diensten.

In de 26 jaar van haar bestaan heeft MC-Data zich een solide plek verworven in het bedrijfsleven van Hellevoetsluis en omstreken. Van het leveren en onderhouden van servers en werkplekken ontwikkelde het bedrijf zich tot een allround ICT-bedrijf waar je terecht kunt voor alles wat met computers te maken heeft: hardware, software, cloud- en domeindiensten, monitoring van uw bedrijfsnetwerk, beveiliging en backup, en het leveren van alle denkbare vormen van internettoegang, van (glasvezel)kabel tot 4G.

Hart
Een indrukwekkend aanbod van producten, kennis en diensten dus. Toch is dat niet het belangrijkste waarin MC-Data zich wil onderscheiden: "Wat wij vooral bieden is betrouwbaarheid, integriteit en het streven naar een langdurige relatie." En dat is belangrijk in deze branche: "ICT vormt voor steeds meer bedrijven het hart van de organisatie. Naast de zekerheid van een ongestoorde bedrijfsvoering speelt ook nog eens het belang van de opgeslagen data en de beveiliging ervan. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat wij kundig, discreet en integer omgaan met vitale bedrijfsinformatie. Daar zijn we ook eerlijk en open over: voor ons horen transparantie en techniek bij elkaar."

Alles onder één dak
Dit jaar nam MC-Data het in Hellevoetsluis bekende DTA Telecom over. Per 1 april zijn de bedrijven volledig met elkaar geïntegreerd. "We vonden onszelf nog niet sterk genoeg op het gebied van telecom", verklaart Marco van den Bosch. "Daar waar onze expertise 90% ICT en 10% telecom omvatte, gold dat voor DTA Telecom andersom" De twee bedrijven lijken dus voor elkaar bestemd. En bieden nu ICT en telefonie onder één dak: "We kunnen nu alle IP-gebaseerde diensten leveren: VOIP (Voice over IP), mobiele telefonie en de integratie daarvan met vaste telefonie."

Daarnaast biedt het samengaan van de bedrijven nog andere voordelen: "We hebben meer mensen in huis, dus meer flexibiliteit, bijvoorbeeld als het gaat om 24-uurs diensten. Verder willen we nu ook doorzetten in technologische ontwikkelingen. Zo werken we aan een klantenportaal waarin onze klanten op ieder gewenst moment de vitale informatie over hun ICT kunnen inzien, en indien nodig ook tickets kunnen indienen voor het oplossen van problemen." Naast kundigheid en betrouwbaarheid kunnen klanten van MC-Data in de toekomst dus ook nog eens extra gebruikersgemak verwachten!

MC-Data
Pascalweg 1
3225 LE Hellevoetsluis
0181-310090
http://www.mcdata.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant