Sprankelend OHVV beeft na tegentreffer

Actueel 446 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft een goede gelegenheid aan zich voorbij laten gaan om tegen SEP de tweede seizoenzege binnen te halen. De Oudenhoornaars zagen een 2-0 voorsprong nog in de eerste helft als sneeuw voor de zon verdwijnen: 2-2.

'Zo goed als we in de eerste twintig minuten hebben gespeeld, heb ik OHVV dit seizoen nog niet zien spelen', verklaarde trainer Mitchel van Gastel. 'De ploeg durfde tussen de linies door te voetballen, speelde SEP helemaal van de mat. We kwamen ook dik verdiend met 2-0 (doelpunten van Slavisa Milojevic en een strafschop van Dane Oost, DR) voor. Maar na de onnodige tegentreffer van SEP viel de angst in de ploeg, begonnen de middenvelders zich te verstoppen. En dat terwijl er helemaal niets aan de hand was.' In de tweede helft waren er kansen over en weer en liet Arie Bravenboer in de laatste minuut de kans op de overwinning liggen. 'We wilden graag winnen, dat kon ook, maar achterin zijn we nog te kwetsbaar. Daar zijn we mee bezig. Positief is dat we niet hebben verloren, een minpuntje is dat we bij een tegengoal het hoofd kwijtraken.' Robin Bredius en Dylan Biesheuvel liepen een hamstringblessure op. OHVV speelt zondag aan de Eeweg tegen Steeds Hooger.

OHVV: Dennis Bredius; Dylan Biesheuvel (88. Mitco Milojevic), Robin Bredius (20. Cees Jan Nobel), Aron van der Steen, David Nunez; Jim Baks, Slavisa Milojevic, David Keijzerwaard (70. Johan van der Ham); Dane Oost, Shifa Steehouwer, Arie Bravenboer.