Afbeelding
Foto: stock

Open Sport en Spelmiddag 55 Plus

Actueel 338 keer gelezen

Al jaren volgen meerdere Hellevoeters elke week met plezier de plussportlessen van sportteam PUSH. De deelnemers hebben allemaal hun eigen beweegredenen om mee te doen, maar samen met leeftijdgenoten sporten is de belangrijkste.

Om kennis te maken met deze plussportlessen organiseert Sportteam PUSH op vrijdag 19 oktober a.s. van 13.00-14.30 uur een sport -en spelmiddag in sporthal de Morgenstont. Deze middag is voor mensen in de leeftijd van 55-75 jaar. Verschillende sporten zijn die middag mogelijk: volleybal, tennis, badminton, tafeltennis, Kingen, Uni-hockey, grondoefeningen of balspelen en meer.
Workshop voeding (zout- en watergebruik)
Om 14.00-14.30 is er een interactieve workshop over zout- en watergebruik, verzorgd door hbo-voeding en diëtetiek studenten. Heeft u vragen of zou u graag meer willen weten over het gebruik van zout en voldoende water? Kom dan gezellig naar de workshop! Deze middag is gratis. Neemt u gerust een vriend of vriendin mee. Mocht u deze dag niet kunnen, maar u wilt wel een keer een proefles volgen, dan kan dat op maandagavond van 18.30-19.30 uur in gymzaal de Woelhoek in Nieuwenhoorn of op woensdagmiddag van 15.00-16.00 uur en vrijdagmiddag van 13.00-14.00 uur in sporthal de Morgenstont. Meer informatie via www.teampush.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant