Afbeelding
Uw Lokale Ondernemer

Gebr. Van Amen Zeefdruk B.V.

Actueel 997 keer gelezen

Mooi ambachtelijk drukwerk met ouderwets goede service

Hellevoetsluis - Familiebedrijf Gebr. Van Amen Zeefdruk B.V.  werd in 1980 in Rotterdam opgericht, verhuisde al na enkele maanden naar Hellevoetsluis, en is sinds 1995 aan de Daltonweg in Hellevoetsluis gevestigd. In het pand bevindt zich de zeefdrukkerij gespecialiseerd in textiel en een ruime showroom. "We werken met een klein team met hart en ziel aan onze producten."

"Wij houden ons vooral bezig met loondruk voor detailhandel zoals promotiemateriaal, sportzaken en relatiegeschenken. Uiteraard kunnen wij ook allerlei soorten kleding leveren. We werken voor een groot aantal klanten in de regio en zijn leverancier voor een aantal 'bekende' bedrijven en verenigingen in Hellevoetsluis waaronder Helvoet B.V., De Buffel en Historyland", geeft Dick aan.

"We zijn onderscheidend, in tegenstelling tot diverse andere plaatselijke textielveredelaars, doordat wij op ambachtelijke wijze zelf textiel -en zeefdrukken, in plaats van het uit te besteden en dan door te verkopen. Ook houden wij het dtp-werk in eigen huis."  Dick is het creatieve brein en verzorgt al het digitale druk- en printwerk. "We kunnen alles drukken; van banieren, vlaggen, voetballen, shirts, paraplu's tot mokken. Wij houden het gehele proces in eigen beheer waardoor wij snel kunnen schakelen voor onze klanten, daardoor kunnen wij vrijwel altijd binnen een week leveren", verduidelijkt Dick.

De drukkerij werkt met verschillende druktechnieken, zo is zeefdrukken een directe druktechniek waarbij de inkt met behulp van een zogenaamde rakel door een zeef heen wordt gedrukt op het te bedrukken materiaal. Een van de andere manieren van drukken is sublimatie, dit is een relatief nieuwe manier van drukken. Sublimeren houdt in dat een digitaal geprinte tekst door middel van een hittepers in de polyestervezel wordt gedrukt.

"Het is een heel specialistisch werk", vertelt Wim "dankzij onze jarenlange ervaring, nu al 38 jaar, kunnen wij alles maken voor onze klanten."  Dat blijkt ook wel uit de inventiviteit waarmee de broers zelf sommige machines hebben aangepast zodat het drukwerk kan maken die zij ermee voor ogen hebben. Hierdoor kunnen zij alles leveren in alle gewenste kleurstellingen passend bij het ontwerp. Door het kleurmengsysteem is het mogelijk om praktisch alle pms en/of ral kleuren te maken.

"Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk, dat staat bij ons hoog in het vaandel.  Wij denken graag mee met onze klanten en geven ouderwets goede service; dat is bij ons vanzelfsprekend. Bovendien rekenen we een mooi schappelijk bedrag; u betaalt nooit de hoofdprijs. Bij ons is de vanaf prijs echt vanaf 1 stuks. Als extra service gaan we een keer per week bij onze klanten langs om onze producten te bezorgen of op te halen."

Gebr. Van Amen Zeefdruk B.V. 
Daltonweg 7
3221 AP Hellevoetsluis
0181-319608
www.vanamenzeefdruk.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant