Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Nieuwenhoorn revancheert zich tegen Vitesse

Actueel 426 keer gelezen

DelftNieuwenhoorn- Nieuwenhoorn heeft zich met een 3-1 (1-1) overwinning tegen Vitesse Delft gerevancheerd voor de 4-2 nederlaag vorige week tegen Spirit. De formatie van Ron van den Berg bezet de gedeelde tweede plaats in de tweede klasse D op één punt van koploper NeptunusSchiebroek.

'We hebben vooral in het eerste halfuur uitstekend gespeeld, met voetbal onze wil opgelegd en kwamen verdiend op 1-0 (doelpunt Jeremy Hubregtse, DR)', sprak de trainer van Nieuwenhoorn lovend over zijn manschappen. 'Het klassenverschil was gewoon groot, maar de enige keer dat zij op slag van rust voor de goal kwamen was het wel gelijk. De tweede helft was van onze kant zeer matig, hadden we het moeilijk en zelfs mazzel dat we niet op achterstand kwamen. De 2-1 van Jeremy Hubregtse kwam als het ware uit de lucht vallen en bij 3-1 (Nichy Fortes, DR) was het gelopen.' 'Vorige week hadden we tegen Spirit een beetje pech, moest ik vanwege blessures te snel wisselen. Erikson liep een peesblessure aan de wreef op en kan een week of vijf/zes niet in actie komen en Melvin Winterberg is door zijn rug gegaan. Ik hoop dat hij er zaterdag tegen SVS in Capelle weer bij kan zijn. Het is een rare competitie, zag je aan Zuidland dat met 4-3 won van Spirit. Dus zeg het maar.'

Nieuwenhoorn: Christian van Wijngen; Mike van de Ruit, Daniel Dijksman, Frank Molendijk, Roeland de Bruijne; Jeremy Hubregtse, Danique Wolters, Brandon Nooitmeer; Dimitri Gomes Almeida (70. Nichy Fortes), Alex Semedo (46.Jeffrey Burger), Tim van der Lijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant