Afbeelding
Foto: Manuela Bijl
Uw Lokale Ondernemer

Voornedirect Alles voor Kantoor

Actueel 1.283 keer gelezen

"De klant heeft twee hele grote voordelen bij ons"

Richard en Ronald Kap zijn letterlijk opgegroeid tussen de tel- en typemachines die hun vader al verkocht als ondernemer. In 2005 zijn de broers begonnen met Voornedirect en doen zij alles op het gebied van het snel leveren van allerhande kantoorartikelen tot aan het complete kantoorinrichtingen.

"Onze klanten hebben twee hele grote voordelen bij ons, we hebben de distributie faciliteiten van een multinational en als aanspreekpunt zijn wij de lokale ondernemer. We leveren 45.000 kantoorartikelen voor 16.30 uur besteld de volgende dag uit en onze service is in de hele regio bekend", vertelt Richard die direct in de auto springt als een klant hem nodig heeft.

Broer Ronald houdt de zaken in de gaten die zich binnen de kantoormuren afspelen, de administratie die komt kijken bij hun zeer uitgebreide distributienet bijvoorbeeld.

Van Maasvlakte tot Medisch Centrum
De heren hebben dertig jaar ervaring in de kantoorbranche en richten zich steeds meer op het inrichten en meedenken over een mooi en functioneel design voor een pand. Dat kan een tijdelijk kantoor op de Maasvlakte zijn, maar ook bijvoorbeeld onlangs nog gerealiseerd, de inrichting van het nieuwe pand van de Huisartsen Medisch Centrum de Struytse Hoeck, in het oude pand van de Bibliotheek nabij het gelijknamige winkelcentrum.

Vertrouwen en vernieuwend
"Samen met de zeer betrokken gebruikers van dat pand hebben we iets heel moois weten neer te zetten. Zij gaven ons het vertrouwen om cruciale knopen door te hakken, over kleurgebruik en toe te passen materialen. Wij zitten bovenop de laatste trends en nieuwste toepassingen voor het inrichten van ruimtes, dat is onze kracht", zo licht Richard toe.

Natuurlijk evenwicht
Richard en Ronald Kap houden elkaar mooi in evenwicht en dat verklaart direct hun succes en stabiele bedrijfsvoering die tot ver in de regio bekend is. De heren zijn niet bij de pakken gaan neerzitten in de crisisjaren, integendeel, door hun vernieuwende ideeën en uitgebreide assortiment en trouwe, vooral lokale, onderaannemers die helpen de klussen te klaren staan ze middenin de samenleving van Hellevoetsluis.

Erachter staan
Figuurlijk staan ze natuurlijk achter al hun klanten en producten, maar tegenwoordig staan ze ook letterlijk de hele dag achter hun bureau. Dat is een nieuwe tendens, staan achter het bureau: "Ja, je moet zoveel mogelijk variëren in je bewegingen, dat houdt je lichaam gezond", zo leggen de heren uit. Als het bureau hoger afgesteld staat moeten de kabels wel netjes uit het zicht weggewerkt zijn. Pas dan zijn de heren Kap van Voornedirect tevreden, als de laatste puntjes op de i staan.

Voorne Direct
Pascalweg 3
3225 LE Hellevoetsluis
0181-320000
www.voornedirect.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant