Tom ligt graag op schoot en is ontzettend lief
Tom ligt graag op schoot en is ontzettend lief

Tom is een top kat! Hij is lief, grappig en kroelt graag

Actueel 419 keer gelezen

Tom is een zwart-witte gecastreerde kater van ongeveer 8 jaar oud. Deze kleine compacte man is gevonden en had op dat moment wat wonden die waarschijnlijk veroorzaakt zijn door een gevecht.

Inmiddels zijn deze wonden genezen en kan de dierenbescherming op zoek naar een nieuw baasje. "Tom is naar onze bescheiden mening een top kat. Hij is ontzettend lief en grappig, ligt graag bij je op schoot, wil graag mee lezen wanneer je de krant leest, tijdens de schoonmaak wijst hij je met alle liefde de vergeten plekjes aan én hij laat je dagelijks lachen wanneer hij onderuit gezakt in zijn mandje met een zeer verveelde uitdrukking je aankijkt."
Tom eet graag en weet vrijwel alle voerpuzzels te kraken. Tijdens zijn herstel hebben wij hem laten testen op FIV, dit is goed te vergelijken met HIV bij de mens, en hij blijkt dit virus bij zich te dragen. Nee, hij is niet besmettelijk voor mensen maar zou wel andere katten kunnen besmetten wanneer hij zou vechten bijvoorbeeld.

Bovendien is de kans groot dat Tom buiten besmet raakt met een andere ziekte en dit is zeker in Tom's geval niet wenselijk. Daarom zoeken wij een baasje waar hij niet naar buiten kan/mag. Mocht je meer informatie willen over FIV neem dan contact op met een dierenarts. kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant