Afbeelding
Foto: Jaap Reedijk
Uw Lokale Ondernemer

Theater Twee Hondjes

Actueel 679 keer gelezen

Een theateravond is bij ons een echte belevenis

"We hebben voor het seizoen 2018/2019 een programma met veel leuke, mooie en bijzondere voorstellingen samengesteld voor de bezoekers van Theater Twee Hondjes dat niet onder doet voor de kleine zaal van grote theaters", vertelt Olga Klöne, medewerker marketing en organisatie bij het theater van Hellevoetsluis. Samen met interim-directeur Reggy Barra verzorgt zij het jeugdprogramma en de seizoen programmering.

Wat maakt Theater Twee Hondjes uniek?
"Theater Twee Hondjes is een klein en gezellig theater waar de bezoeker dicht bij de artiest zit tijdens een voorstelling. En het leuke is dat we ook de 'grote' artiesten in ons theater krijgen. Zij komen graag bij ons, juist omdat ze in ons theater dicht bij het publiek zijn. Vaak doen ze bij Theater Twee Hondjes de try-out of zetten hun voorstelling in elkaar. Zo heeft onder meer Youp van 't Hek dat een aantal keer gedaan", geeft Olga aan. "Ook geven wij graag minder bekende mensen een plek op ons podium. De reputatie die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd komt ten goede van de voorstellingen. Meestal komt een artiest na afloop nog even een praatje maken met de bezoekers; een theateravond is bij ons een echte belevenis. Onze theaterzaal heeft maar liefst 198 zitplekken en je kunt genieten van een gevarieerd aanbod van cabaret, muziek, toneel en jeugdvoorstellingen voor een leuke prijs."

Uitbuiken tijdens After Christmas Party
Een kleine greep uit het programma: er staan het komende seizoen weer leuke jeugdvoorstellingen gepland die vaak uitblinken door eenvoud en toch heel indrukwekkend zijn. De band Laksmi komt naar het Theater Twee Hondjes met een uitgebreide tour en Rockacademie brengt het muzikaal programma rondom de Club van 27. Op Sterk Water, improvisatie cabaret, zal tussen kerst en oud & nieuw optreden tijdens de After Christmas Party zodat je na de kerst lekker kan uitbuiken en lachen in het theater. "Onze vrijwilligers zorgen, samen met onze vaste medewerkers, voor een fijne theaterbeleving voor onze gasten voor, tijdens en na voorstellingen. De foyer is niet alleen tijdens voorstellingen geopend, ook overdag kunnen gasten genieten van koffie met appeltaart, heerlijke thee met koek of een lekkere lunch wat wordt mogelijk gemaakt door de kanjers van Ipse de Brugge die met een begeleider de lunchroom in de foyer bemannen."

Culturele ontmoetingen
Sinds het theater samen met de bibliotheek in het Cultuurhuis Nieuwe Veste is gevestigd heeft Hellevoetsluis een nóg groter aanbod aan culturele ontmoetingen voor alle inwoners waar, naast de theaterprogrammering, ook een podium geboden wordt voor lezingen, filmvertoningen, amateurgezelschappen en het aanschuifkoor.

Theater Twee Hondjes
Opzoomerlaan 106
0181-310473
www.theatertweehondjes.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant