[Shoppen op de Rijksstraatweg] De herfst komt eraan; hoogste tijd om warme sokken te breien! | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Trijnie en Paul
Trijnie en Paul (Foto: Wil van Balen)
Shoppen op de Rijksstraatweg

De herfst komt eraan; hoogste tijd om warme sokken te breien!

  •   388 keer gelezen   Actueel

Gunter Creatief is een heerlijke winkel voor de hobbyist de winkel staat tjokvol met spulletjes voor kaarten maken, haken, breien, naaien, tekenen, sieraden maken en nog veel meer leuke creatieve hobby's. De dagen worden korter dus is het weer tijd om gezellig binnen te fröbelen, te knutselen, warme sokken te breien of een sprei te haken.

"We hebben de ideale wol om lekker sokken te breien", geeft Trijnie samen met haar echtgenoot Paul eigenaar van Gunter Creatief. "Deze wol is niet meer in ouderwetse saaie kleuren maar in gezellige hippe kleurtjes. Ook haken en breien van knuffels is al jaren in en nog steeds komen er nieuwe producten bij."

Allemaal aan het macrameeën
"Ook hebben we alles voor macramé. Macrameeën is helemaal hot. Je maakt de leukste woonaccessoires nu gewoon zelf met deze handwerktechniek. Je kunt macramé daarnaast ook gebruiken om armbandjes te maken, bestaande uit vier draden.

Diamond Dotz of Stippen
"Diamond Dotz is nog steeds razend populair" vertelt Trijnie. "Wij hebben volop spulletjes in de winkel om aan de slag te gaan en zelf ook lekker te aan de slag te gaan." Ook stippen is ontzettend leuk om te doen. Wat is stippen? Stenen zoeken en dan aan de slag met acrylverf, spijkers en stokjes. Misschien een idee om dit de komende voorjaarsvakantie te doen? Bij Gunter kun je de verf, boekjes en eventueel een compleet pakket vinden om zelf aan de slag te gaan of met je kinderen!

Lekker kleuren en tekenen
Een hobby die nog steeds trending is, is het kleuren en tekenen met markers en stiften. Gunter heeft verschillende uitgebreide collecties in het assortiment waarmee je de mooiste dingen kunt creëren. Markers en stiften van de merken Chameleon en Spectrum Noir Markers zijn in verschillende verpakkingen en kleurpaletten verkrijgbaar. Een must voor iedere hobbyist die het leuk vindt om met kleuren te werken. Ook voor het populaire handlettering is er heel veel op voorraad potloden, pennen, boekjes noem maar op.

"Onze klanten komen graag in de winkel om gezellig rond te neuzen. Wat ik echt bijzonder vind is dat mensen die onze webshop kennen helemaal naar Hellevoetsluis komen om zelf rond te kijken."

Zelf kleding naaien?
Gunter Creatief is natuurlijk niet alleen een hobbywinkel; je kunt er ook terecht voor de aanschaf of reparatie van een naaimachine van verschillende merken in diverse prijsklassen. Geen tijd om te shoppen? Je kunt bij Gunter Creatief natuurlijk via www.guntercreatief.nl bestellen.

Gunter Creatief
Rijksstraatweg 39A
3222 KA Hellevoetsluis
0181 312 966


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>