Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Hockeyers HC Voorne mekkeren zich naar nederlaag

Actueel 608 keer gelezen

Hellevoetsluis - De "gele en groene kaarten" pakkende hockeyers van HC Voorne hebben zichzelf een slechte dienst bewezen door op eigen veld een blamerende 2-6 (2-2) nederlaag te leiden tegen Dordrecht. 


'We hebben kansloos verloren', baalde coach Gidius Lankhorst met het schaamrood op de kaken. 'We begonnen niet goed, kwamen snel met 0-2 achter, maar herstelden ons door toch nog langszij te komen. Na de 2-2 hielden we de druk voorin, maar strandden we op een goede keeper. Ik heb tijdens de rust gezegd op dezelfde voet door te gaan.' Dat pakte echter anders uit, want de kaartenlast zou de wedstrijd met vier tegentreffers sterk in het nadeel van de mekkerende Hellevoeters beïnvloeden: 2-6. 'We hebben door een teveel aan kaarten voor praten en domme overtredingen twintig minuten lang met tien en zelfs nog met negen man moeten spelen. Het provocerend spelende Dordrecht speelde het slimmer. Wij hadden gewoon scherp aan de wedstrijd moeten beginnen, keihard moeten werken voor een beter resultaat. Tegen Waddinxveen zal het anders moeten, want anders zie ik het zwaar in.' De doelpunten van HC Voorne, dat de voorlaatste plaats bezet in de tweede klasse B, werden gescoord door Joost van Gorsel en Robbert Felling (sc).


HC Voorne: Arie Akbari, Dejan Willems, Dyon van den Berg, Stan Levels, Kevin van Rossen, Tim Schlink, Lucas Waardenburg, Robbert Felling, Sam Hart, Joost van Gorsel, Rick Kroes, Sybrand Bijkerk, Django de Jong en Glenn Rosenquist kwamen allen in actie.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant