Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Hellevoetsluis pas na gelijkmaker op dreef

Actueel 338 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis heeft na de 2-3 overwinning tegen SVS nu ook Alexandria '66 met een 2-1 (1-1) overwinning het nakijken gegeven. De equipe van Edwin de Koning heeft met nog vijf clubs in de tweede klasse D de volle buit gepakt.

'We hebben terecht gewonnen, maar het had ook fout kunnen aflopen', doelde de trainer van Hellevoetsluis met het Alexandria-schot op de paal bij een 0-1 stand. 'We kwamen na de gelijkmaker van Onur (Furuncu, DR) uit een vrije trap pas los, kregen daarna vijf keer de kans om afstand te nemen.' Zo hielden Dave Mierop, Frenk van Gelderen, Jarno Huijsman, Serkan Yavuzyigitoglu en Sander van Pelt de Rotterdammers met gemiste kansen lange tijd in de wedstrijd. Zo ook na de benutte strafschop van Vincent Mast hielden onder andere doelman Daniel Ribaric, Vincent Mast en Frenk van Gelderen met goede reddingen de 2-1 voorsprong staande. 'Al met al tonen we na vorig seizoen aan ook dit jaar weer bovenin te kunnen meedoen.'

Tegenslag was er voor Öner Sang-A-Jong, die al na tien minuten door zijn enkel ging en diens vervanger Tommie van Schaik nog voor het halfuur met een liesblessure vervangen moest worden door Sander van Pelt. De pas 19-jarige Thijs van den Heuvel behoorde bij Hellevoetsluis tot de uitblinkers. Hellevoetsluis speelt zaterdag tegen het eveneens ongeslagen DCV wederom in eigen huis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant