't Capproen doet zich tekort tegen Sperwers

Actueel 410 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen heeft op het Sportpark Martin Luther Kinglaan de topper tegen Sperwers met 8-11 (6-6) verloren. De Hellevoetse korfbalformatie blijft met een achterstand van vier punten hangen op de gedeelde derde plaats in de vierde klasse L.

'Ik had vooraf getekend voor een kleine nederlaag, maar achteraf had er veel meer ingezeten', doelde coach Roy Vermaat vooral op de laatste twee minuten voor rust toen zijn ploeg een 6-4 voorsprong als sneeuw voor de zon zag verdwijnen. 'We hebben heel goed gespeeld, hebben het spel van Sperwers met lange aanvallen en vertraging ontregeld, benutten in die fase bijna elke kans en namen ook telkens de voorsprong, maar de time-out vlak voor rust heeft ons de das omgedaan, waren niet attent genoeg bij een gemiste strafworp van Sperwers en lieten er zelf bij 6-6 één onbenut. We kwamen vlak na rust met 6-7 achter, hadden bij 7-7 weer hoop, maar in tegenstelling tot in de eerste helft was het scorend vermogen weggeëbd. Jammer, want de ploeg heeft heel goed gespeeld, maar vergat alleen door te drukken', aldus loofde coach Roy Vermaat zijn team en baalde tegelijkertijd dat zij zichzelf tekort hebben gedaan. 't Capproen speelt aanstaande zaterdag de uitbeurt tegen Nikantes.

't Capproen: Dafne Poldervaart, Sanne Hoogendoorn (1 keer), Mark Kuiper (50. Freek Sjouw), Glenn Nieuwpoort (foto, 1 keer); Freek Sjouw (41. Nik Stolk), Kevin Kremer, Brittany de Kruif (5 keer), Simone Stolk (1 keer).