Zondagavond 30 september is de ontknoping te zien bij RTL 4
Zondagavond 30 september is de ontknoping te zien bij RTL 4 Fotocredits RTL.

Inwoners Hellevoetsluis jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Actueel 5.643 keer gelezen

Amsterdam, 21 september 2018 – Vijftig inwoners van Hellevoetsluis uit postcodegebied 3223 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Hellevoetsluis daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 30 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Janet (49) uit is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "Ik kijk al jaren trouw naar 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Dat ik dit keer zelf plaats mag nemen in de studio vind ik ontzettend leuk. Al blijft het wel een beetje spannend natuurlijk. Kiezen voor een koffer met een gegarandeerde prijs, of het finalespel spelen lijkt me wel een dilemma. Maar mocht ik een mooi bedrag winnen, wat zou ik dan graag met de hele familie op vakantie gaan. Ik ga vanaf nu duimen, wie weet brengt dat geluk!"

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Hellevoetsluis zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Hellevoetsluis is zondag 30 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant