Afbeelding
Foto: Rotary Hellevoetsluis

Grote opbrengst Loterij & Familie BBQ Rotary Hellevoetsluis

Actueel 344 keer gelezen

Eind augustus heeft Rotary Hellevoetsluis de familie BBQ georganiseerd. Deze avond is speciaal georganiseerd voor het goede doel. Ruim 100 familieleden, ereleden, introducés, vrienden en kennissen van de leden van RC Hellevoetsluis waren op deze avond aanwezig.

De Familie BBQ-avond stond volledig in het teken van de loterij en de veiling die werd gehouden. Uit de verkoop van de loten voor de loterij en de veiling is maar liefst 12.849 euro opgehaald! Van dit geld is een deel van de opbrengst bestemd voor zorgcentrum De Grootenhoek. Het grootste deel gaat Rotary Hellevoetsluis gebruiken voor de RC Hellevoetsluis Wensboom om zo veel mogelijk wensen te vervullen.

De Rotary Hellevoetsluis Wensboom is een nieuw initiatief van RC Hellevoetsluis. De Wensboom is een boom die speciaal is gemaakt voor Rotary Hellevoetsluis. De Wensboom komt op verschillende momenten op diverse locaties in Hellevoetsluis te staan. Hier kunnen inwoners van Hellevoetsluis wensen indienen. Rotary Hellevoetsluis gaat zoveel mogelijk wensen proberen te vervullen!

Meer informatie over de wensboom, de locaties en hoe een wens kan worden ingediend en aan welke voorwaarden een wens moet voldoen volgt binnenkort. Wel is alvast een e-mailadres in het leven geroepen: wensboom@rotaryhellevoetsluis.nl Ook op dit emailadres is het mogelijk wensen in te dienen.

De familie BBQ vond plaats bij B.M.B beveiliging B.V. op de Kickersbloem in Hellevoetsluis. Prijswinnaars van de Rotary Hellevoetsluis loterij zijn:

Quookercombie: Fam. De Bloois uit Zwartewaal

Iphone 6: Dhr. Kweekel uit Oostvoorne

Cruise voor 4 personen: Mevr. Bekker uit Brielle

Kledingbon Fabert de Wit: Fam. Wonink uit Rockanje

Dermalogica behandeling : Dhr. Brokling uit Brielle Meer informatie over de Rotary Hellevoetsluis? Kijk dan op en www.rotaryhellevoetsluis.nl of via FB Rotary Hellevoetsluis. Ook kan een mail worden verzonden naar: info@rotaryhellevoetsluis.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant