Kasten voor iedere ruimte in uw woning
Kasten voor iedere ruimte in uw woning Foto: Evelien Holleman
Ondernemer in Beeld

De Lijn Kasten

Actueel 563 keer gelezen

Uw mooiste kastwensen komen uit bij De Lijn Kasten

Sinds de oprichting van De Lijn Kasten in 1998, dit jaar dus alweer 20 jaar geleden, als kasten maatwerk specialist zijn er veel ontwikkelingen geweest in 'kastenland.' "Wat nooit is veranderd is onze keuze voor topkwaliteit en onze persoonlijke benadering."

"We leveren mooi maatwerk, denken met onze klanten mee en blijven de trends en ontwikkelingen op de voet volgen", geeft Astrid Kwekel aan. Samen met haar echtgenoot Aad is zij de drijvende kracht van De Lijn Kasten. "Aad heeft echt gouden handjes. Hij vindt de uitdaging in speciale projecten. Vreemde nisjes, moeilijke hoekjes; hij draait er zijn hand niet voor om", vertelt Astrid.

Verbouwing winkelcentrum
Al twintig jaar is De Lijn kasten op de locatie aan de buitenrand van winkelcentrum de Struytse Hoeck gevestigd. Aad en Astrid hebben al heel wat veranderingen in de loop der jaren meegemaakt, ook hebben zij al heel wat nieuwe buren welkom geheten. "We kijken uit naar de verbouwing van het winkelcentrum die in 2019 van start zal gaan."

Aan de boulevard
"Onze winkel komt direct aan de boulevard te liggen waardoor ook ons stukje weer aantrekkelijk wordt voor het winkelend publiek. Wellicht komt de pui van ons pand nog verder naar voren waardoor we nog meer winkelruimte tot onze beschikking krijgen. En dat kunnen we natuurlijk best goed gebruiken voor de kasten die we aan onze klanten willen laten zien onze showroom."

Huiselijk en warm
Astrid: "Er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van kasten; zo kiezen klanten de laatste tijd weer meer voor scharnierdeuren. Onze klanten kiezen ook nog wel voor schuifdeurkasten, maar dan vooral voor MDF deuren zonder aluminium kader. Je kunt wel stellen dat de trend in kasten huiselijker, knusser, warmer en minder modern is. Enkele leveranciers waar wij graag mee samen werken zijn Noteborn, Doors2Move, Allure en Frontlijn."

Mooie ideeën en inspiratie
"Veel mensen weten de leukste en meest bijzondere ideeën en inspiratie te vinden op Pinterest. Soms zijn niet al deze ideeën uitvoerbaar, maar wij weten door onze jarenlange ervaring wat er wel of juist niet mogelijk is. En natuurlijk kunnen wij u adviseren hoe u de ruimte in uw woning zo optimaal mogelijk kunt benutten door de keuze van uw nieuwe kast."

Ontwikkelingen kastsystemen
De Lijn Kasten volgt iedere ontwikkeling van kasten op maat op de voet. "Door onze jarenlange ervaring met nieuwe kastsystemen kunnen wij de plaatsing van de beste en mooiste kasten voor u verzorgen; met handige verlichting zoals u het graag wilt, soft-close of tip close deuren en nog veel meer opties. Wij luisteren graag naar uw wensen en komen samen met u tot een mooi kastenplan."

Uiteraard krijgt u bij de Lijn Kasten de beste service en garantie voor uw kasten.
Kijk op de website www.delijnkasten.nl voor inspiratie en een greep uit de projecten van De Lijn Kasten. Geïnspireerd geraakt neem dan contact op met Astrid en Aad en bespreek uw wensen. Zij helpen u graag met al uw kastwensen!

De Lijn Kasten is dagelijks bereikbaar op 0181-322600
De Struytse Hoeck 13-14
Openingstijden: donderdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant