Hockeyers HC Voorne op valreep langs Drunen

Actueel 678 keer gelezen

Hellevoetsluis- Robbert Felling ontpopte zich in het duel tegen Drunen als matchwinnaar door drie minuten voor tijd met al zijn kracht een strafcorner langs de Brabantse goalie te slepen: 2-1 (1-0).

'Dit was in deze nu al zes puntenwedstrijd een heel belangrijke overwinning', toonde de vergulde coach Gidius Lankhorst zijn vreugde met de vergaarde drie punten. 'Het was een chaotische en warrige wedstrijd waar een gelijkspel op zijn plaats zou zijn geweest, maar we de wedstrijd ook zomaar konden verliezen. We hebben deze overwinning als een sterk collectief met veel doorzettingsvermogen over de streep getrokken.' Joost van Gorsel profiteerde in de eerste helft van flater van één der verdedigers en kon zo alleen voor de keeper doorlopen naar 1-0. Nadat in de tweede helft een verdedigingsfout aan de zijkant door Drunen werd afgestraft naar 1-1, pushte Robbert Felling in de slotfase de strafcorner binnen: 2-1. 'Het positieve in het spel was dat de ploeg compact is blijven spelen en met veel mensen vooruit in de omschakeling hebben toegeslagen.' HC Voorne speelt zondag in Tilburg tegen Shot.
HC Voorne; Arie Akbari, Dejan Willems, Mark Noordzij, Dyon van den Berg, Kevin van Rossem; Sebastian Baanen, Rick Kroes, Joost van Gorsel, Sybrand Bijkerk; Lucas Waardenberg, Robbert Felling, Stan Levels, Django de Jong, Thomas Boelman en Mika Philipse kwamen allen in actie.