t Capproen revancheert zich tegen Eureka

Actueel 936 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen heeft zich op het Sportpark Martin Luther King met een 13-10 (6-4) overwinning tegen het Rotterdamse Eureka gerevancheerd voor de nederlaag tegen Voltreffers.

'Het team heeft keihard gewerkt om de overwinning binnen te slepen', stelde interim-coach Nathan Doodkorte. Eureka ging in een hoog tempo van start, maar was ook slordig in de afwerking en bij ons was elke kans raak. Bij 5-0 kwam Eureka, een ervaren team, terug tot 5-4. Na de time-out kwamen we voor rust nog op 6-4. Na de rust ging het lange tijd gelijk op, maar door de juiste keuzes en de wissels hebben we de wedstrijd goed kunnen uitspelen. Het was een stevige pot korfbal waarin wij de overwinning op karakter hebben binnen gehaald.' Domper op de wedstrijd was de enkelblessure, die Dianne Kuiper vlak voor tijd opliep. 'Dianne klapte bij een aanval door haar enkel. Nik Stolk scoorde vier keer voor de Hellevoetse korfbalequipe.
't Capproen: Dianne Kuiper (3 keer, 57. Dafne Poldervaart), Simone Stolk (2 keer), Freek Sjouw (1 keer), Kevin Kremer; Sanne Hoogendoorn, Color van der Perk (2 keer), Michael Hartensveld (35. Glenn Nieuwpoort), Nik Stolk (4 keer, 50. Mark Kuiper (1 keer).