Afbeelding

Voorne-Putten present op de 50PlusBeurs

Actueel 394 keer gelezen

De 50 plussers zijn van harte welkom op Voorne-Putten en een graag geziene gast. Ter promotie van ons eiland staat Marketing Op Voorne-Putten van 18 t/m 22 september op de 50PlusBeurs in de jaarbeurs te Utrecht in het Holland Paviljoen. Naast het krijgen van uitgebreide tips, fiets- wandelroutes maken bezoekers kans op het winnen van een overnachting bij het Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse.

Presentatie
Goede promotie kan niet zonder de inzet en samenwerking met ondernemers en de gemeenten op Voorne-Putten. Dit gebeurt dan ook op de 50PlusBeurs, naast medewerkers van Marketing OP Voorne-Putten zijn er elke dag diverse ondernemers en/of vertegenwoordigers van de gemeenten aanwezig in  een stand van wel 6 meter breed met een mooie beurswand met de kaart en foto's van Voorne-Putten. Ook zal de allernieuwste promotiefilm van Voorne-Putten gedraaid worden in de beurspresentatie. Met korte krachtige beelden krijgt de bezoeker in minder dan een minuut en goed beeld van alle mogelijkheden op Voorne-Putten. 

50PlusBeurs
De 50PlusBeurs is met 550 stands werelds grootste evenement voor actieve plussers. De ruim 100.000 bezoekers kunnen zich laten inspireren door 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Je kunt je laten inspireren door 6 thema's. Vakantie, Vrije Tijd, Wonen, Mode & Beauty, Gezondheid en Maatschappij en er zijn workshops, proeverijen, modeshows, presentaties, maar er zijn ook optredens op podia met muziek. Een gezellige beurs waar je de hele dag kunt vermaken. 

Met korting naar de beurs
Wil je ook naar de beurs? Maak dan gebruik van de speciale Voorne-Putten korting in de voorverkoop. Je betaalt dan € 9.50 per persoon (i.p.v. € 17.50) voor een beursbezoek. Wil je een combiticket voor een bezoek aan de beurs en een show, dan betaal je vanaf € 24.50 per persoon (i.p.v. € 35).


Bestel je ticket online met actiecode: HEP via www.50plusbeurs.nl 
Telefonisch bestellen kan via 026-3779736, geef de actiecode door. 
De actiecode is geldig tijdens de voorverkoop t/m maandag 17 september 2018.
De 50 plusbeurs is geopend van dinsdag 18 tot en met zaterdag 22 september, van 10.00 - 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.50plusbeurs.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant