Ernstige verkeershinder zaterdag 15 september! | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Let op: van 16.00 uur tot 17.00 uur verkeershinder tijdens de streetparade
Let op: van 16.00 uur tot 17.00 uur verkeershinder tijdens de streetparade

Ernstige verkeershinder zaterdag 15 september!

  •   450 keer gelezen   Actueel

Hellevoetsluis - Aanstaande zaterdag 15 september zal de Amnesty Internationallaan van 16.00 tot 17.00 uur afgesloten zijn. Dit in verband met de Streetparade voorafgaand aan Taptoe Hellevoetsluis.

Het is in die tijd niet mogelijk de parkeergarage en het parkeerterrein aan de Kanaalweg Westzijde te verlaten. Om 16.00 uur vertrekken acht muziekkorpsen vanaf de Expeditiestraat naast het winkelcentrum de Struytse Hoeck naar het Helinium. Wanneer alle korpsen voorbij zijn, zullen de rotondes weer worden vrijgegeven zodat het verkeer weer gewoon doorgang kan hebben.

15 verkeersregelaars
De organisatie is in handen van Stichting Taptoe Hellevoetsluis. Deze zullen worden bijgestaan door 15 verkeersregelaars. Hiermee hoopt de stichting de afsluiting voor iedereen in goede banen te kunnen leiden. U kunt omrijden, maar u kunt natuurlijk ook komen kijken.

Route
De route van de Streetparade bestaat uit twee delen. Het eerste deel start om 14.00 uur en is een route over het winkelcentrum 'de Struytse Hoeck'. Deze route start vanaf het parkeerterrein aan de Plataanlaan bij basisschool CBS de Bron. Ieder korps zal op drie plaatsen een kort stilstaand optreden verzorgen.

Stopplaatsen
De eerste stopplaats is het pleintje tussen Zeeman en de Albert Heijn, de tweede stopplaats is op het plein tussen café 'de Meiden' en Chinees restaurant 'Ocean' en de derde en laatste stopplaats is op het plein in het overdekte gedeelte bij Kippie en de JUMBO.

Het tweede deel van de route loopt over de Amnesty Internationallaan en start om 16.00 uur bij de Expeditiestraat naast het overdekte winkelcentrum. De acht korpsen zullen hun weg vervolgen via de Amnesty Internationallaan naar scholengemeenschap het Helinium. 's Avonds zal hier dan ook de Taptoe Hellevoetsluis plaatsvinden.

Gratis muziekspektakel
De Streetparade is langs de route te bewonderen. Doordat de gehele Amnesty Internationallaan afgesloten wordt, is het voor iedereen mogelijk de Streetparade vanaf de kant te beleven en te beluisteren. Ook in het winkelcentrum is het mogelijk langs de route te kijken en te beluisteren. De Streetparade wordt u aangeboden door de winkeliersvereniging van de Struytse Hoeck.

Kaarten Taptoe Hellevoetsluis
Voor de Taptoe die 's avonds gehouden wordt, zijn nog kaarten beschikbaar. Deze zijn tot vrijdag in de voorverkoop verkrijgbaar via de website www.taptoehellevoetsluis.nl. Meer informatie over de Streetparade en de Taptoe vindt u ook op deze website. Kom ook en beleef het mee!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>