Afbeelding
Theo van Kralingen

Handbalsters Helius behalen eerste punt

Actueel 702 keer gelezen

Hellevoetsluis - De handbalsters van Helius hebben zich met een 13-13 (5-6) gelijkspel tegen het Vlaardingse SC Twist 3 enigszins hersteld van de nederlaag tegen Snelwiek.
'Het was een leuke pot handbal om te zien, maar we begonnen wat rommelig', doelde coach Frank van Leeuwen op de snel opgelopen 1-4 achterstand.

'Vanaf dat moment hebben we de wedstrijd naar ons toegetrokken en kwamen we stapje voor stapje terug tot 5-6.' Helius ging in de tweede helft in de gelijk opgaande wedstrijd op dezelfde voet verder, nam met telkens een minimale marge de voorsprong, maar konden de overwinning uiteindelijk net niet over de streep trekken. 'We zijn nog steeds niet compleet, zaten met twee wissels op de bank, onder wie A-speelster Sacha Luteyn, die het heel goed heeft gedaan.'

Annemiek van der Kooij (getrouwd), Sanne Aussema en de zusters Petra en Esther Brink (beiden op vakantie) ontbraken. Helius wacht aanstaande zondag in Den Oert in Spijkenisse de zware wedstrijd tegen HVOS 2.
Helius: Eva van Leeuwen; Lotte Nap (4 keer), Mila Went (1 keer), Inge van Melick (1 keer), Danielle van der Meijden-Spoor (3 keer), Pryanka Donohue-Pape, Sacha Luteyn (3 keer), Kyra Schreber (1 keer), Inge de Graaf.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant