Sempre Crescendo in actie tijdens de taptoe
Sempre Crescendo in actie tijdens de taptoe Foto: archief Sempre Crescendo

Sempre Crescendo dringend op zoek naar voorzitter

Actueel 580 keer gelezen

Hellevoetsluis - Muziekvereniging Sempre-Crescendo is opgericht als zogeheten "fanfare" en in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende muziekvereniging in Hellevoetsluis.

Sempre Crescendo heeft verschillende afdelingen: het orkest, de drumband, de drumfanfare, de majorettegroepen en de boerenkapel. De muziekvereniging treedt jaarlijks een aantal malen op waaronder de taptoe en het spectaculaire jaarconcert in het voorjaar.

Zij zijn, wegens gebrek aan opvolging, dringend op zoek naar een voorzitter. De taken zijn het leiden van de vergaderingen en de vereniging vertegenwoordigen naar binnen en buiten. Het huidige bestuur zal je graag wegwijs maken zodat je snel je weg zult vinden binnen de gezellige muziekvereniging.

Fijnjetezien terras in het Cultuurhuis donderdag 30 augustus 10.00 uur aan de Opzoomerlaan 106

Meer informatie?
De balie van het Centrum Vrijwilligerswerk is in het Cultuurhuis Nieuwe Veste aan de Opzoomerlaan en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 14.00-16.00 uur en dinsdag- en woensdagochtend van 10.00-12.00 uur. Telefoon tijdens balietijden: 0181 390607 . Email: hellevoetsluis@centrumvrijwilligerswerk.nl en website www.centrumvrijwilligerswerk.nl/hellevoetsluis

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant