Afbeelding

Stichting NAH NU Nederland gaat Gouden Speld van Verdienste uitreiken

Actueel 711 keer gelezen

Maandag 30 juli 2018, werd het Comité van Aanbeveling van de Stichting NAH NU Nederland officieel geïnstalleerd tijdens een bijeenkomst in de Praktijk Hulp bij Hersenletsel te Maarn.

Stichting NAH NU Nederland 'samen verder bij hersenletsel' wil het veranderde leven als gevolg van Niet Aangeboren hersenletsel blijvend en breed onder de aandacht brengen en doet dat onder andere met de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Speld van Verdienste voor iemand of een organisatie die zich bijzonder heeft weten te onderscheiden op het gebied van (de hulp bij) Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Het Comité van Aanbeveling: (van links naar rechts) Jenny Palm, Peter Timofeeff, Wies Oldenkamp, Harmen Hidding. (Niet op de foto: Yorick Smakman en Ariana van Schaaijk)

Het Comité van Aanbeveling gaat de jaarlijkse voordrachten verzorgen. Voorzitter van het Comité van Aanbeveling is drs. Jenny Palm, bekend neuropsycholoog met een groot aantal boekuitgaven op haar naam waarin het leven met Niet Aangeboren Hersenletsel wordt belicht. Het comité bestaat verder uit: Wies Oldenkamp, interim directeur-bestuurder in de zorg, Peter Timofeeff, tv-persoonlijkheid en oud-weerman, Harmen Hidding, peercounselor neurorevalidatie bij Reade, Yorick Smakman, tekstschrijver en onderzoeksjournalist, en Ariana van Schaaijk, oprichter van onder andere de stichting Hersenletsel-Uitleg en het project Overprikkeling bij Niet Aangeboren Hersenletsel.

Alle leden van het comité zijn deskundig als het om Niet Aangeboren Hersenletsel gaat

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant