Organisatie Vestingdagen zoekt vrijwilligers | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Het belooft weer net zo druk te worden als in de beginjaren, dan zijn vrijwilligers hard nodig
Het belooft weer net zo druk te worden als in de beginjaren, dan zijn vrijwilligers hard nodig (Foto: archief Stadsmuseum Hellevoetsluis)

Organisatie Vestingdagen zoekt vrijwilligers

  •   391 keer gelezen   Actueel

Op dit moment is het bestuur van Vestingdagen Hellevoetsluis druk bezig met de invulling van de website en realiseren van de laatste onderdelen van het programma voor de editie 2018 van Vestingdagen Hellevoetsluis.

Echter, men kan dit niet alleen en ook dit jaar kan men hulp gebruiken, zowel van vrijwilligers als sponsoren. Zo is men dringend op zoek naar:

Verkeersregelaars
Vanaf de vrijdag 17 augustus t/m zondag 19 augustus is de Vesting van Hellevoetsluis autovrij. Dit moet natuurlijk in goede banen worden geleid. Bestemmingsverkeer voor de braderie en andere deelnemers worden door de verkeersregelaars de juiste kant op gestuurd.

Op- en afbouw
De dagen voor het evenement hebben zij 'handjes' nodig om de Vesting gereed te maken voor alle activiteiten en de veiligheid van de bezoekers te garanderen. En natuurlijk na afloop, dient alles weer te worden opgeruimd.

Aanspreekpunt in een deel van de Vesting
Over de gehele Vesting vinden diverse activiteiten plaats. Zeker bij opbouwen in de ochtend en afbouwen aan het eind van de middag zoeken zij "ogen & oren". Je wijst deelnemers naar hun plek, beantwoord eventuele vragen en je bent in direct contact met de organisatie bij problemen. Dus ben je het weekend beschikbaar voor een paar uurtjes per dag, geef je dan op! Het betreft hier licht werk, je hoeft niet te sjouwen, dus geschikt voor alle leeftijden!

Kassamedewerkers
Op de zaterdag van 10 uur tot 18 uur en zondag van 10 uur tot 17 uur kunnen bezoekers weer meevaren met stoomslepers. Meevaren kan voor €2,- per persoon en kinderen voor €1,-. Hiervoor zal er een kassa-unit bezet moeten worden.

Hand- en spandiensten
Tijdens de 3 dagen van het evenement gebeurt er altijd wel iets onverwachts waarvoor we hulp kunnen gebruiken. Een boodschap buiten de Vesting, omgevallen hekken rechtzetten, bezoekers of deelnemers begeleiden en ga zo maar door.

Vele handen maken licht werk!
Heeft u interesse? Opgeven kan per mail: info@vestingdagen.nl of kom op donderdag 9 augustus naar de kick-off / informatieavond die vanaf 20.00 uur in de kantine van gemeentehuis Hellevoetsluis gehouden wordt.

Vrijwilligers
Voor vrijwilligers is er een T-shirt van de Vestingdagen beschikbaar en word je ingezet tijdens etenstijd dan zorgt de organisatie van Vestingdagen Hellevoetsluis natuurlijk een lunch. Op de woensdagavond na Vestingdagen is er een BBQ voor alle vrijwilligers.

Er is nog veel werk te verrichten, maar gezien het enthousiasme van de deelnemers, vrijwilligers en sponsoren belooft het weer een mooi evenement te worden!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>