Outdoor survivalmiddag bij de Vlasakkerlaan! | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Er staan leuke activiteiten op het programma van de outdoor survivalmiddag aan de Vlasakkerlaan
Er staan leuke activiteiten op het programma van de outdoor survivalmiddag aan de Vlasakkerlaan (Foto: Timon Brosky Stichting PUSH )

Outdoor survivalmiddag bij de Vlasakkerlaan!

  •   262 keer gelezen   Actueel

Niet iedereen heeft het geluk dat hij of zij samen met vrienden of familie op vakantie kan gaan.

Dat weet ook het Sportteam van Stichting PUSH. Net als voorgaande jaren zorgen zij ervoor dat er regelmatig activiteiten zijn waar groot en klein aan mee kunnen doen.

Op donderdag 23 augustus a.s. organiseert Sportteam PUSH een outdoor sportmiddag van 12.30 uur tot 15:30 uur in samenwerking met Bakx project events en Leonie Bodaan van Gewoon fit.

De sportieve middag wordt gehouden bij het speelveld van de Vlasakkerlaan (nabij groene vestingbrug). De outdoor sportmiddag is bedoeld voor jong en oud vanaf 6 jaar. Deelname is €5 per persoon. Inschrijven is verplicht en kan via www.hellevoetsluisbeweegt.nl.

Tijdens de outdoor sportmiddag komen o.a. de volgende activiteiten aan bod: lopen over een touwbrug, kruisboog schieten / blaaspijp schieten, ouder/kind bootcamp en diverse samenwerkingsopdrachten.

"We willen er met elkaar een leuke, gezellige en vooral sportieve middag van maken. Lijkt je dit leuk? Ga dan naar www.hellevoetsluisbeweegt.nl en schrijf je in zodat je zeker weten mee kunt doen", aldus Timon Brosky.

Wilt u meer informatie over de survivalmiddag neem dan contact op met Timon Brosky van Stichting PUSH via 0181-316688.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>