Naturistenvereniging 'De Brongaard' heeft een prachtige locatie gelegen aan het Trambaanpad Foto: Jan Maasdam
Naturistenvereniging 'De Brongaard' heeft een prachtige locatie gelegen aan het Trambaanpad Foto: Jan Maasdam Foto: Jan Maasdam

Naturistenvereniging Hellevoetsluis opent poort

Actueel 2.470 keer gelezen

Op zondag 5 augustus tussen 11.00 uur en 16.00 uur zal de poort van Naturistenvereniging Hellevoetsluis open zijn en kunt u kennismaken met naaktrecreatie.

Aan de rand van Hellevoetsluis langs het Trambaanpad ligt het terrein 'De Brongaard' van naturistenvereniging Hellevoetsluis. De Brongaard is aangesloten bij de Nederlandse Naturisten Federatie NFN en is 1 van de prettig bloot locaties in Nederland.

Naaktrecreatie groeit gestaag in Nederland en velen bezoeken sauna's, wellnesscentra en naaktstranden. Dit alles bij elkaar in combinatie met een camping heeft de Brongaard te bieden. Recreatie op het terrein kan op het zandstrand of de groene ligweide. Voor kinderen vertier in en op het water van de zwemvijver met 2 waterfietsen. Voor de visliefhebber de mogelijkheid om naturistisch te kunnen vissen aan de visvijver. Met regelmaat is de sauna aan en er is niets fijner om nadien in natuurwater af te koelen. De camping heeft 59 vaste jaarplekken en daarnaast gastenplekken voor caravans en tenten en speciale camperplekken.

Wilt u meer weten over naaktrecreatie kom dan zondag 5 augustus naar NVH de Brongaard, Noordse Molenweg 1 Hellevoetsluis. Onder het genot van een kop koffie kun je ervaren hoe fijn naaktrecreatie in eigen land kan zijn. www.brongaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant