Afbeelding

Nieuwe vacatures bij Centrum Vrijwilligerswerk

Actueel 530 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het Centrum voor Vrijwilligerswerk in Hellevoetsluis helpt vrijwilligers bij het vinden van vrijwilligerswerk in diverse categorieën. Of het nu gaat om werken met jongeren, ouderen of dieren, administratieve werkzaamheden of andere activiteiten, er is altijd wel een vacature te vervullen.

Op dit moment staan de onderstaande vacatures open:

Vrijwilligers gezocht voor de Buffel

De stichting 'Ramtorenschip Buffel' vindt het belangrijk dat jonge mensen bewust gemaakt worden van het Nederlands maritiem verleden en het daarbij behorende erfgoed. En daadwerkelijk een bijdrage kunnen leveren als vrijwilliger of ambassadeur tot instandhouding van het Nederlands maritiem cultureel erfgoed. Zij zoeken jonge mensen die samen met ouderen hun kennis en kunde hiervoor inzetten en van elkaar kunnen leren. Zij zoeken vooral in het weekend mensen om te surveilleren, rondleidingen te geven en voor de kaartverkoop. Ook voor onderhoud van het schip kunnen ze mensen gebruiken.

Voor meer informatie kunt u altijd het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis bellen op 0181-390607 of langs komen. Bij de balie in het Cultuurhuis Nieuwe Veste zitten dagelijks op vaste tijden vrijwillige baliemedewerkers, die u mogelijk verder kunnen helpen.

Email: hellevoetsluis@centrumvrijwilligerswerk.nl en website www.centrumvrijwilligerswerk.nl/hellevoetsluis Kijk ook op www.fijnjetezien.nl bij Hellevoetsluis en vrijwilligerswerk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant