Vakantie | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl

Vakantie

  •   324 keer gelezen   Actueel

Onze havens lopen weer vol met zeilboten, catamarans, jachten, riviercruiseboten; wat een heerlijk vakantiegevoel krijg je daar van. Laat de vakantie maar beginnen!

Deze week is de laatste raadsvergadering en daarna gaan we met zomerreces. De eerste raadsvergadering is weer in september. Uw nieuwe gemeenteraad heeft een mooie start gemaakt sinds haar aantreden. Er zijn veel presentaties geweest over belangrijke zaken, zoals veiligheid, zorg en grote projecten. Afgelopen week heeft de gemeenteraad de Zomernota besproken met de kaders voor onze begroting 2019 (het huishoudboekje van de gemeente). Daar gaat door het college en de ambtelijke organisatie direct hard aan gewerkt worden.

Afgelopen week hebben de gemeenteraden van Westvoorne, Brielle en Hellevoetsluis samen gebarbecued, want als we straks samen één ambtelijke organisatie hebben, is het belangrijk dat de 57 raadsleden op Voorne elkaar goed weten te vinden.

Samen staan we voor het welzijn en de welvaart van gezamenlijk zo'n 71.500 inwoners en willen we hen goed van dienst zijn. Evenals alle toeristen die hier komen. Of het nu dagjesmensen zijn voor de historische binnenstad van Brielle, zeilers in de havens van Hellevoetsluis, kampeerders aan de Westvoornse kust. We willen dat zij zich hier thuis voelen. Voorne-Putten heeft veel te bieden. Zoals de marketingorganisatie OPVoornePutten altijd zegt: 1 eiland, 2 werelden.

Afgelopen week kwamen ondernemers uit de Zuid-Hollandse toeristenbranche in Hellevoetsluis bijeen en waren ze allemaal heel enthousiast over ons mooie aanbod. Opvallend was dat velen nog nooit in Hellevoetsluis geweest waren en geen idee hadden hoe mooi dit stadje aan het Haringvliet is. De Catamaran Trimaran Club Nederland wist dat wel, want die streek met 50 schepen neer om hun 50 jarig bestaan hier te vieren. Misschien heeft u de catamarans in de haven zien liggen of ze zien zeilen op het Haringvliet; een mooi gezicht!

Vanaf deze plek wens ik u allen een heel fijne vakantie! En dank ik alvast iedereen die zich vrijwillig inzet deze vakantie in de verzorgingshuizen en andere plaatsen om de thuisblijvers een mooie zomer te bezorgen, alsmede de vrijwilligers die zich inzetten voor onze prachtige musea en evenementen, zoals het Droogdok, de Buffel, Lichtschip Noordhinder, Vestingpop, Vestingdagen en Fokveedag.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>