Yvonne Romein met een Koekendorpse Krat
Yvonne Romein met een Koekendorpse Krat

Streekproducten wekelijks per krat!

Actueel 658 keer gelezen

Stel je voor dat het echt kon: een krat vol - veelal biologisch geteelde - groente en fruit uit onze eigen regio, wekelijks wisselend en prettig geprijsd.

Vanaf deze week kan dat bij Boerderij Zevenbergen uit Zuidland. Eigenaresse Yvonne Romein heeft het plan opgevat om wekelijks een krat voor de klanten samen te stellen bestaande uit 5 groenten en 3 soorten fruit. Alle producten komen uit de regiogemeenten zoals Vierpolders, Oostvoorne, Zuidland en Ouddorp en zijn vers. Een krat waar u zeker drie dagen van eet en misschien zelfs langer, kost gevuld voor 2 personen 20 euro. Voor 4 personen slechts 25 euro.
Op woensdag wordt de inhoud van de kratten op de site gezet en wie besteld kan op vrijdag de kratten ophalen. Wie besteld heeft en alle vaste klanten krijgen elke week een appje van Yvonne, zodat u steeds op de hoogte bent van het aanbod.

Het is geen abonnement: u kunt rustig een week overslaan, maar het verse groente en fruitaanbod werkt voor de fijnproevers zeker verslavend. Behalve groente en fruit (ook postelein) verkoopt Yvonne ook biologische boerenkaas en gekoelde zuivel. Uiteraard horen daar ook dozen met scharreleieren bij. U vind boerderij Zevenbergen aan de Koekendorpse weg 1 en via 0181 - 45 2609 of via info@boerderijwinkelzevenbergen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant