Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Indrukwekkende rouwstoet voor Bradley

Actueel 13.311 keer gelezen

Onderstaand bericht is gedeeld met toestemming van de familie van Bradley.

Op 20 juni werd in Rotterdam afscheid genomen van Bradley Klompenhouwer. De 19 jarige Hellevoeter kwam op 12 juni om het leven bij een eenzijdig ongeval aan de Nieuweweg in Hellevoetsluis.

Aan de oproep op Facebook van Emily, Bradleys zus, om hem naar zijn laatste plekje te brengen gevolgd door zijn lievelingsauto's, Volkswagens en Nissan GTR, werd massaal gehoor gegeven.

Nadat eerst een korte herdenking had plaatsgevonden voor het ouderlijk huis reed de rouwauto, gevolgd door meerdere auto's naar het Schelpenpad, waar heel veel vrienden van Bradley stonden om deel te nemen aan de rouwstoet. De stoet reed uit respect voor Bradley een rondje om het Schelpenpad waarna Bradleys vrienden zich met hun auto's aansloten. 

Dankzij de goede begeleiding van de politie en verkeersregelaars kon de rouwstoet met ruim 50 auto's vlekkeloos richting Rotterdam rijden alwaar de uitvaart heeft plaatsgevonden.

De familie wil de politie, gemeente Hellevoetsluis, de verkeersregelaars, fotograaf Wil van Balen en alle mensen die zijn meegereden bedanken voor het mogelijk maken om Bradley op deze manier naar zijn laatste rustplaats te brengen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant