Afbeelding

Startersdag voor startende en groeiende ondernemers donderdag 21 juni

Actueel 311 keer gelezen

Een onderneming beginnen vergt een goede voorbereiding. Ben je eenmaal begonnen dan vergt het veel tijd en inspanning om een bedrijf te laten groeien. Om deze redenen is de uitval onder starters en jonge bedrijven hoog.

Om deze uitval te reduceren organiseert Startersdagen.com, op initiatief van de Rabobank Voorne-Putten / Interpolis en de gemeenten Westvoorne, Hellevoetsluis, Brielle en Nissewaard, een kennisevenement speciaal voor pre-starters en beginnende en groeiende ondernemers en ZZP'ers. De avond is bedoeld om pre-starters verder op weg te helpen en goed voor te bereiden op het ondernemerschap en om ondernemers met een jong bedrijf hulp te bieden in een verdere groei. De startersdag vindt plaats op 21 juni in de Sint-Catharijnekerk in Brielle.

Kennis en inspiratie
Het evenement staat in het teken van het delen van kennis, het opdoen van inspiratie en de mogelijkheid bieden om te netwerken en ervaringen te delen met andere ondernemers. Tijdens het evenement staan ruim 30 kennispartners klaar met informatie over thema's als het ondernemersplan, fiscaliteit, financiën & financieringen, rechtsvormen, risicodekking, marketing, ondernemersvaardigheden en wetten en regels. Daarnaast speelt het netwerken, verbindingen leggen en ervaringen delen een belangrijke rol tijdens deze avond. Zo zijn er meerdere succesvolle, regionale ondernemers die hun ervaringen delen en is het voor bezoekers mogelijk om hun idee of plan te toetsen bij een aantal experts die hierover waardevolle feedback geven. 

Programma
De startersdag is bedoeld voor oriënterende starters, net begonnen starters en ondernemers die toe zijn aan de volgende stap en fase met hun onderneming.  De avond bestaat een startersmarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops. 
Hoog aantal starters Het opstarten van een bedrijf is populair in Zuid-Holland. Meer dan de helft van alle startende ondernemers komt uit Noord- of Zuid-Holland of Noord-Brabant (Bron CBS). De regio Voorne-Putten scoort verder hoog op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap. De gemeente Brielle heeft zelfs met bijna 42,3% een van de hoogste percentages aan vrouwelijke startende ondernemers van Nederland. Maar ook Westvoorne en Hellevoetsluis scoren hier bovengemiddeld.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via www.startersdagen.com/voorneputten2018. Hier kan tevens een keuze worden gemaakt in seminars en workshops.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant