Afbeelding
Foto: pixabay

Stichting Kinderhulp Voorne Putten stopt activiteiten

Actueel 387 keer gelezen

De laatste actie en 10e actie van Stichting Kinderhulp Voorne Putten was succesvol niettemin heeft het bestuur besloten de activiteiten van de stichting te beëindigen.

"Het teruglopend aantal bestuursleden, de steeds moeilijker wordende fondsenwerving en de soms lastige uitdaging om voldoende gastgezinnen te vinden hebben ons tot dit besluit gebracht." Vanaf het allereerste begin, ongeveer 20 jaar geleden en toen nog onder de naam van Pax Kinderhulp is de doelstelling geweest om kinderen die het niet breed hadden de vakantie van hun leven te bieden. Kinderen uit oorlogssituaties en de laatste jaren kinderen die economisch of sociaal net breed hadden.

Het bestuur kijkt terug op 10 intensieve maar bijzonder mooie jaren, waarin we onze doelstelling meer dan bereikt hebben. Wij willen iedereen ongelofelijk bedanken voor de inzet, betrokkenheid in welke vorm dan ook en het gegeven vertrouwen. De financiële nalatenschap van de stichting gaat naar Out of Area; deze stichting doet veel goed werk in Bosnië, waarvan opknappen van scholen en het jaarlijkse FutureA Festival in Sarajevo de belangrijkste pijler zijn. Met deze nalatenschap willen de organisatie met name het FutereA Festival ondersteunen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant