Afbeelding
Foto: Wil van Balen

In huwelijksbootje dankzij Vrijgezellige Vrijdagavond Borrel

Actueel 1.355 keer gelezen

Hellevoetsluis - Mieneke en Fred leerden elkaar ruim een jaar geleden kennen tijdens de Vrijgezellige Vrijdagavond Borrel in de Waag en afgelopen vrijdag gaven zij elkaar het jawoord. "We hadden na vijf dagen al kunnen trouwen."

Fred (69)wist het gelijk toen Mieneke (60)binnenkwam; mooie uitstraling, mooie ogen, zij is het. Mieneke was niet gelijk overtuigd, maar toen zij twee dagen later samen gingen wandelen sloeg de vonk ook bij haar over. En toen ging het snel: na vijf dagen boekten ze al hun eerste vakantie. "Er is geen moment anders geweest dan tijdens onze eerste wandeling." En dat is te zien; ze zijn nog steeds straalverliefd.

Natuurlijk mocht Tineke Kap, organisator van de Borrel, niet ontbreken op deze bijzondere dag; sterker nog zij was hun chauffeur en hield een mooie toespraak voor het bruidspaar. Ook 'de vrouwen van Fred', de andere dames van de Vrijgezellen Borrel die hij 'als een baksteen liet vallen' toen Mieneke voor het eerst binnenkwam, waren erbij. Er zijn inmiddels al drie andere stelletjes ontstaan door de Borrel dus misschien zijn er binnenkort weer huwelijksklokken te horen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant